Jak tworzyć i używać emoji AR na Samsung Galaxy Note 10 i Note 10 Plus
Twórz i używaj emotikonów AR na Galaxy Note 10 plus i Note 10?Oto, jak utworzyć emoji AR Samsung Note 10 plus One UI. Możesz personalizować wiadomości, używając emotikonów i wysyłając je do znajomych i rodziny. Wysyłaj też naklejki My Emoji bezpośrednio z klawiatury w Wiadomościach i innych aplikacjach.
Po utworzeniu możesz dostosować emoji AR w Note10 plus, takie jak ubrania, włosy i inne akcesoria. Wpisz nazwę Mojego emotikona i w dowolnym momencie usuń naklejki emotikonów z innych aplikacji. Postępuj zgodnie z poniższym procesem krok po kroku, aby utworzyć interfejs użytkownika AR Emoji Samsung Note 10 Plus One.
- Wskazówki i porady dotyczące rysika Galaxy Note 10 plus S Pen
- Jak tworzyć animowane pliki GIF na Galaxy S9 i S9 Plus
- Jak skonfigurować i używać rozpoznawania twarzy w Samsung Note 10 plus
- Jak włączyć gest pełnoekranowy w Galaxy Note 10 i Note 10 Plus
Jak zrobić AR Emoji Samsung Note 10 Plus i Note 10
Możesz zrobić Samsung AR Emoji na Galaxy Note 10 i Note 10 plus, korzystając z poniższych ustawień.
Krok 1: Otworzyć aplikacja aparatu w notatce 10 plus.
Krok 2: Kran AR Emoji w prawym górnym rogu ekranu.
Krok 3: Kran Utwórz moje emotikony.
Krok 4: Umieść twarz na środku koła.
Krok 5: Zrób zdjęcie w Twoim urządzeniu.
Krok 6: Wybierz Mężczyzna, Kobieta lub Dziecko ikonę z ekranu i dotknij Kolejny.
Teraz tworzę Moje emotikony na Twoim urządzeniu. Po zakończeniu procesu możesz dostosować emoji AR, takie jak imię i nazwisko, wygląd, ubrania i akcesoria.
Nazwa: Wchodzić Nazwa mojego emotikona chcesz ustawić i dotknij Gotowe.
Wygląd: Włosy, zarost, twarz, oczy, brwi, nos, usta, uszy oraz piegi i pieprzyki.
Ubranie: Topy, dół, stroje, buty
Akcesoria: Nakrycia głowy, okulary, kolczyki
Krok 7: Kran Kolejny w prawym górnym rogu.
Poczekaj, aż zakończysz proces.
Krok 8: Po zakończeniu procesu udostępnij znajomym, że jesteś Moim Emoji.
Możesz pobrać elementy do swoich emotikonów i naklejek także w telefonie Samsung Galaxy Note 10 i Note 10 plus.
Dostosuj ustawienia emoji AR w Galaxy Note 10 plus
Otwórz aparat> AR Emoji> ikona Ustawienia
Możesz włączyć lub wyłączyć ikonę Dodaj emoji AR, tagi lokalizacji, użyć klawisza głośności jako migawki, sterowania głosowego i postaci na żywo.
Mamy nadzieję, że powyższy tutorial okaże się przydatnyEmotikony AR Samsung Note 10 Plus i Note 10. Masz jeszcze pytanie odnośnie tej wskazówki? Powiedz nam w poniższym polu komentarza. Nie przegap naszej drugiej Galaxy Note 10 oraz porad i wskazówek.